Sla de dunne kant van de varkenshaasjes terug en steek ze vast met een cocktailprikker zodat het vlees overal even dik is. Klop de eieren los met kerriepoeder, peper en zout. Hak de amandelen fijn. Maal of verkruimel het brood, zonder korsten, fijn en meng de amandelen erdoor. Haal de varkenshaasjes eerst door het eimengsel en wentel ze vervolgens door het amandel- broodmengsel. Bak het vlees in de boter rondom bruin en laat het op een lagere stand ca. 15 minuten garen. Neem het vlees uit de pan en laat het even rusten. Schil de appel en snijd deze in blokjes. Bak ze in het braadvet om en om en blus ze af met de kippenbouillon. Roer de créme fraîche erdoor, verwarm deze en schep de peterselie erdoor. Serveer de varkenshaas, in dikke plakken gesneden met d saus ernaast. Lekker met rösti en peultjes of sperziebonen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |